Neatza cu Razvan si Dani

De luni pana vineri, de la 8 dimineata

Ziua joi a sosit, colegul Răzvan a reveniiiiit! Distracţie şi voie bună, în echipa completă": "Băi Dani, ți-am găsit poza în aeroport!"

 

Răzvan Simion, simpaticul prezentator de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a revenit la emisiune după o vacanţă în Zanzibar.

Desigur, întâmpinat cu muzică de vacanță și cu un zâmbet ironic pe fețele colegilor care sunt la muncă DE LUNI, Răzvan și-a reluat scaunul de prezentator și s-a pus pe spus povești din vacanță. Și nici nu e de mirare că are avânt la prima oră a dimineții, că la lopată sigur n-a dat zilele acestea.

Una peste alta, abia acum, că s-a întors, realizăm cât de dor ne-a fost de el! 

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani le găseşti integral pe Antena Play: https://goo.gl/Wz5JNb. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! 

facebook whatsapp twitter pinterest
PREMIUM

Mai multe 

100 de zile de vara

Vezi detalii 

Smiley News

vezi mai multe 

Spynews.ro

Mai mult 

HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

Timp Liber

vezi mai multe 

mai multe