Neatza cu Razvan si Dani

De luni pana vineri, de la 8 dimineata

Ziua miercuri a venit, dar Răzvan n-a sosit! Film de acţiune, cu echipa de la "Neatza", în drum spre muncă. "Eram eu și mașina de la deszăpezire"

 

Iarna nu-i ca vara, zice o vorbă din popor. Dar pentru că ora 8 e sfântă pentru echipa de la "Neatza", încă incompletă, viscolul și zăpada "de trei metri" nu ne împiedică să vă deșteptăm cu voi bună.

Amalia frumoasa prezentatoare a rubricii Horoscop a matinalului „Neatza cu Răzvan şi Dani”, a povestit cum a fost drumul spre muncă după viscolul de afară.

Intitulată poveastea unei horoscopese care vine la munca, istorioara Amaliei i-a însuflețit pe băieți, dis-de-dimineață. Zi mersi că ai parcare subterană!!!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani le găseşti integral pe Antena Play: https://goo.gl/Wz5JNb. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! 

facebook whatsapp twitter pinterest
PREMIUM

Mai multe 

100 de zile de vara

Vezi detalii 

Smiley News

vezi mai multe 

Spynews.ro

Mai mult 

HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

Timp Liber

vezi mai multe 

mai multe