Antena Căutare

A1.ro - 9.513.633 unici in martie, locul 1 in sectiunea Divertisment, 2 in topul general!

Pe 3 aprilie 2015 s-au implinit 3 ani de cind Antena TV Group a reinceput constructia digitala, de data aceasta prin crearea propriul departament. L-am construit pas cu pas impreuna cu Robert Popescu (zona tehnica) si Catalin Oprisan (zona editoriala), fiind foarte atenti la fiecare detaliu.

Ca si patrimoniu mostenit, am preluat un site a1.ro aflat pe locul 20 in topul general, cu 1,5 milioane unici si locul 4 pe categoria Divertisment, euforia.tv avea 81.000 unici pe luna, deci nu exista, iar antena2.ro suferea si ea la un nivel de 122.000 unici pe luna, asta in conditiile in care erau la acea vreme siteuri aflate la un pas de 3 milioane de unici. In plus, ceea ce era dramatic, nici unul dintre siteuri nu era in mediaplanul agentiilor!

Cum ne gaseste 3 aprilie 2015?

In primul rind, Digital Antena TV Group reprezinta un departament stabil, unit si interactiv, cum ar zice Robert "putem face orice". Tot softul pe care stau produsele noastre este dezvoltat in-house, iar echipa de continut este elastica si se repliaza usor in orice proiect editorial.

Ce produse avem acum?

www.antenaplay.ro - platforma video care la aparitia pe piata a adus un nou standard de usabilitate pentru abonat, ceea ce a facut ca ceilalti doi jucatori importanti pe acest segment din piata sa-si redeseneze siteurile. La AntenaPlay se munceste permanent pentru dezvoltare si optimizare, iar din acest an avem doi oameni certificati google pentru Digital Right Management!

www.a1.ro - locul 1 in categoria divertisment, locul 2 in clasamentul all-sites din .ro

vizitatori unici in martie 2015: 9.513.633

cel mai vizitat site de pe terminalele mobile (citeste pe refresh.ro)

www.observator.tv - siteul de stiri Intact cu cel mai mare numar de vizitatori unici

vizitatori unici in martie: 2.806.226

www.euforia.tv - a crescut spectaculos, de la 81.000 de unici pe luna 1,75 milioane, apropiindu-se usor, usor de topul sectiunii Lifestyle feminin!

vizitatori unici in martie 2015: 1.762.493

www.zutv.ro - un an de viata, informatie fresh, public tinar

vizitatori unici in martie 2015: 767.443

www.Spynews.ro si www.antenastars.ro sint editorial in grija redactiei de monden si au obtinut la rindul lor cifre remarcabile.

vizitatori unici in martie SpyNews: 6.226.855

vizitatori unici in martie antenastars: 821.614

Paginile de facebook ale statiilor TV, dar si ale showurilor principale sint foarte active, atentia noastra fiind indreptata printr-o echipa dedicata acestei platforme de social media.

Pe mobil am reusit sa dezvoltam in parteneriat cu MReady aplicatiile AntenaPaly, X Factor si Ce zic astrele, iar pe segmentul de servicii sintem parteneri tehnici pentru www.aloshop.tv.

Sintem parteneri oficiali Youtube si avem 2 oameni certificati care sint implicati in dezvoltarea canalelor oficiale ale Antena TV Group pe aceasta platforma.

Un astfel de pachet de new media nu se gestioneaza usor, iar eforturile de echipa sint remarcabile. 2015 se anunta un an interesant pentru Digital Antena TV Group, cu proiecte noi despre care vom vorbi nu peste mult timp. Multumim tuturor celor care ne-au fost aproape in toti acesti 3 ani!

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x