Antena Căutare

Această femeie a slăbit 362 de kilograme: „Acum mănânc ca să supraviețuiesc. Înainte trăiam ca să mănânc!”

La 34 de ani și peste 453 de kilograme, viața „femeii de jumătate de tonă” părea un clavar. Mayra, o americancă cu greutate, a devenit un model inspirațional pentru zeci de mii de oameni, după ce a slăbit, dar și înainte de această etapă. Ceea ce a determinat-o să ceară ajutorul medicilor a fost dragostea pentru nepotul ei, care ar fi rămas singur pe lume, după ce mama lui a ajuns la închisoare.

Pe când femeia avea 34 de ani, nepotul tinerei moare după ce mama lui (sora Mayrei) îl bate cu o perie de păr. În acele momente, făptața o imploră pe Mayra să își asume vina. Femeia mai avea un copil, și, dacă ajungea la închisoare, nu mai avea posibilitatea de a „avea grijă de el”.

A vrut să își protejeze sora

Deși Mayra își asumă vina inițial, rezultatele autopsiei arată că rănile nu au fost cauzate de faptul că Mayra s-a așezat pe el, ci de lovituri. După multe presiuni, Jamie admite în cele din urmă că ea și-a ucis copilul și este condamnată la 15 ani de închisoare. Acela a fost momentul în care Mayra și-a dat seama că trebuie să facă ceva pentru a-și schimba viața și pentru a avea grijă de celălalt copil al surorii sale, care rămânea fără mamă.

Mayra a reușit să slăbească peste 362 de kilograme cu ajutorul medicilor. Mai exact, aceasta a trecut prin 11 operații, prin montarea unui inel gastric reglabil, care i-a împărțit stomacul în două părți egale, dar și prin proceduri de înlăturare a pielii în exces. De atunci, tânăra și-a schimbat și modul în care privește mâncarea.

„Acum mănânc ca să supraviețuiesc. Înainte trăiam ca să mănânc”, spune femeia.

De Black Friday, prețurile de pe Lajumate.ro sunt cu până la 90% mai mici... Vezi unde găsești cele mai bune oferte de Black Friday...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x