Antena Căutare

Află cum scapi de tusea seacă

Nimic nu este mai deranjant decât tusea seacă, în special noaptea când ar trebui să te bucuri de un somn profund şi odihnitor. Când vine vorba despre tuse trebuie precizat faptul că există două tipuri şi anume: tusea productiva care elimină mucusul existent în căile respiratorii, şi tusea seaca pe care trebuie să o potoleşti cât mai repede pentru ca altfel pot apărea complicaţii.

Ţine cont şi de faptul că această tuse seacă poate fi provocată de cele mai multe ori în cazul în care există o oarecare alergie, dar şi în cazul incipient al unei gripe. Deşi există numeroase medicamente cu ajutorul cărora poţi trata aceste forme de tuse, încearcă în primă instanţă varianta naturistă, urmând ca în cazul în care rezultatele pozitive nu apar să consulţi un medic specialist.

Află cum scapi de tusea seacă

Mierea, dulcele bun la toate Unul dintre cele mai vechi şi bune produse naturiste, mierea, datorită proprietăţilor sale antibacteriene te va ajuta în cazul tusei seci să elimini bacteria responsabilă cu acest simptom, astfel încât este necesar să iei 3 linguri de miere pe zi atât pentru a calma senzaţia de disconfort cât şi tusea seacă.

Un alt remediu naturist conţine lămâia în amestec cu mierea de albine, Taie o lămâie fără coajă în bucăţi mici şi toarnă peste ea miere cât să o cuprindă, las-o cel puţin 15 minute după care poţi să iei câte o linguriţă de 3 ori pe zi.

Susra, adevarul

Ce trebuie să faceți, atunci când sunteți deshidratați. Cafeaua nu este o soluție... Înscriere clasa pregătitoare 2018. Circumscripțiile școlare pe București și JUDEȚE! Vezi aici la ce școală ești arondat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x