Andreea Bălan, jurata de la „Te cunosc de undeva”, și-a emoționat fanii cu ultima apariție: „Tu mi-ai dat putere să merg mai departe!”

 
+2 click pentru
galerie

Andreea Bălan, jurata de la „Te cunosc de undeva”, va reveni pe scena emisiunii, în calitate de jurată. Ca de fiecare dată, artista reușește să-și surprindă fanii. Nici de data asta, nu a fost o excepție.

„Primește totul cu zâmbetul pe buze!”, a fost mesajul emoționant transmis fanilor, la acre a atașat o fotografie în care arată așa cum îi stă bine oricărei femei împlinite: frumoasă și emanând multă dragoste și sensibilitate.

„Prin exemplul tău și forța de a trece peste orice, tu mi-ai dat putere să merg mai departe!”, i-a scris o admiratoare. Complimentele nu au fost puține și, cum era și firesc, toate au fost la superlativ.

Jurata de la „Te cunosc de undeva” a devenit în luna octombrie a anului trecut mămica unei fetițe superbe, pe nume Ella Maya. Artista a revenit la scurt timp pe scenă și și-a reluat concertele și nu ezită, ori de câte are ocazia, să le spună fanilor cât de minunat e să fie mamă.

Noi suntem nerăbdători să o revedem! Voi?

facebook whatsapp twitter pinterest
PREMIUM

Mai multe 

100 de zile de vara

Vezi detalii 

Smiley News

vezi mai multe 

HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

Timp Liber

vezi mai multe 

mai multe