Antena Căutare

3 producători germani de top pe piața auto

Tot mai multe anunțuri cu mașini de vânzare specifică în descriere că autoturismul are ca țară de proveniență Germania, asta pentru că români preferă mașinile germane. Iată care sunt cei 3 producători de top în industria auto:

Tot mai multe anunțuri cu mașini de vânzare specifică în descriere că autoturismul are ca țară de proveniență Germania, asta pentru că români preferă mașinile germane. Iată care sunt cei 3 producători de top în industria auto:

Mercedes este lider pe piața auto de câțiva ani. Anul trecut și-a păstrat poziția prin vânzarea a 1,04 milioane de mașini în prima jumătate a lui 2016. Spre deosebire de acesta, BMW a vândut doar 986.557 de unităţi, iar pe locul trei se află Audi cu 953.281 de mașini vândute.

Numărul mare de vânzări pe care Mercedes le-a înregistrat anul trecut nu a dus la un bilanț financiar la fel de mare. Astfel, chiar dacă BMW a avut mai puține vânzări, a reușit să aibă câștiguri mai profitabile.

Pe CarZZ.ro sunt peste 7.500 de oferte cu mașini marca BMW scoase la vânzare la prețuri accesibile pentru toate buzunarele.

O comparație a vânzărilor din Europa a arătat faptul că cel mai bine vândut model din gama BMW este seria 3 care a înregistrat vânzări de peste 75.565 de unități la începutul anului trecut, în timp ce Mercedes Clasa C, a fost cumpărat de 88.370 de clienţi.

Audi A4 a fost cel mai bine vândut model fabricat de Audi anul trecut, cu vânzări de peste 85.247 mașini în Europa. Vezi pe CarZZ.ro cele mai noi oferte cu Audi A4 scoase la vânzare din toate zonele țării.

Mașinile germane oferă o calitate și un confort aparte, ele rămân în topul preferințelor românilor. Găsește mașina pe care ți-o dorești pe CarZZ.ro, ai peste 100.000 de oferte cu autovehicule de vânzare.

Veşti bune pentru conducătorii auto! Regulile s-ar putea schimba la controlul ITP în favoarea șoferilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x