Antena Căutare

Top cinci mașini care întorc privirile cumpărătorilor la un preț mic!

Dacă ești în căutarea unei mașini fiabile, care să atragă priviri în trafic, dar să nu-ți scoată mulți bani din buzunar, iată 5 variante de autoturisme:

Dacă ești în căutarea unei mașini fiabile, care să atragă priviri în trafic, dar să nu-ți scoată mulți bani din buzunar, iată 5 variante de autoturisme:

1. Smart Fortwo este o mașină simpatică pe care o admiră toată lumea. Te vei bucura să cauți un loc de parcare pentru că dimensiunile mașinii îi permit să fie parcată chiar și pe trotuar. Și chiar și așa, ai suficient loc în interior.

2. Volkswagen Beetle, în special generația veche, dar și cea modernă, îi face pe cei care o privesc, să zâmbească datorită aspectului jucăuș. Este o mașină cochetă potrivită pentru doamne și domnișoare.

Vezi cele mai noi oferte cu Volkswagen Beetle de vânzare la prețuri mici.

3. Fiat 500 este o altă mașină care este magnet de priviri și producătoare de zâmbete. Iar tu, ca șofer, când vezi că toți te privesc admirativ și îți acordă prioritate, o să fii, la rândul tău, fericit.

4. MINI Cooper este un magnet pentru priviri, o mașină care nu se va demoda niciodată. Indiferent de model se conduce ca un kart, arată demențial, și este o mașină care te face să te simți tânăr indiferent de vârstă.

5. Dacia Logan este considerată cea mai ieftină mașină din Europa. Te vei bucura de fiecare dată când faci revizia sau când ai nevoie de piese: sunt ieftine și practice.

Găsește mașina potrivită pentru tine pe CarZZ.ro, ai peste 80.000 de anunțuri din care poți alege.

De ce să îți treci mașina pe gaz? Vezi care sunt avantajele conversiei pe GPL!... Cum își aleg bărbații o mașină vs. cum aleg femeile?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x