Antena Căutare

5 pași prin care poți reduce considerabil consumul de carburant

Pentru a reduce consumul de combustibil al mașinii tale nu trebuie să recurgi la soluții extreme. Iată câțiva pași simpli care te vor ajuta să reduci consumul mașinii tale:

Pentru a reduce consumul de combustibil al mașinii tale nu trebuie să recurgi la soluții extreme. Iată câțiva pași simpli care te vor ajuta să reduci consumul mașinii tale:

1. Întreține mașina.

O mașină întreținută corespunzător funcționează foarte bine. Astfel, verifică filtrele, uleiul și celelalte componente, ai grijă să le schimbi la timp pentru a fi într-o stare optimă.

2. Adoptă un stil de condus adecvat pentru trafic.

Anticipează traficul și nu merge mai repede decât prevede legea. Folosește mai mult frâna de motor, decât frâna clasică.

3. Verifică presiunea din anvelope.

Anvelopele care au presiunea prea mică provoacă un consum mai mare de carburant, mai ales atunci când crești viteza. Verifică presiunea din anvelope în mod constant, mai ales atunci când ai drumuri interurbane.

Vezi pe CarZZ.ro peste 30.000 de oferte cu mașini la mâna a doua scoase la vânzare la prețuri accesibile pentru toate buzunarele.

4. Verifică filtrul de aer.

Schimbă la timp filtrul de aer pentru că, în caz contrar, amestecul de aer-carburant nu va fi optim, iar consumul va crește.

5. Schimbă bujiile uzate.

Costul pentru a schimba bujiile este redus, iar operațiunea este simplă. Bujiile uzate duc la o aprindere incompletă, ceea ce duce la pierderea combustibilului.

Dacă ai o mașină de vânzare, tot ce trebuie să faci este să adaugi anunț 100% gratuit pe CarZZ.ro, cel mai mare site de anunțuri gratuite din domeniul auto.

Veste rea! Permisul AUTO se obţine acum mai greu. Care este noul criteriu eliminatoriu... Ce probleme pot apărea la mașina ta pe timp de iarnă?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x