Antena Căutare

A venit sezonul cald! Putem schimba anvelopele de iarna?

Gata! Acum putem spune cu adevarat ca iarna s-a terminat. Am scapat de ninsoare si de inghet. Asta ma bucura pentru ca, sincera sa fiu, ma cam plictisisem de atat ger. Iarna a durat parca mai mult anul acesta, dar pana la urma primavara si-a facut aparitia in sfarsit.

Saptamana trecuta am avut chiar temperaturi nesperat de mari si, avand in vedere acest lucru, nu e de mirare ca multi dintre soferi se intreaba daca isi pot schimba anvelopele de iarna cu cele de vara.

Asta ma intreb si eu si acesta este si motivul pentru care m-am gandit ca un material pe aceasta tema ar ajuta pe mai multi. De ce? Unii se intreaba daca nu cumva anvelopele de iarna se tocesc mai repede daca temperaturile sunt crescute. Altii cred ca temperaturile ridicate deterioreaza materialul din care sunt confectionate anvelopele. Asadar, cand trebuie schimbate cauciucurile de iarna cu cele de vara? Vom raspunde la aceasta intrebare mai jos.

Citeste continuarea articolului pe Cars.ro!

Iata ce trebuie sa faci atunci cand iti gasesti locul de parcare ocupat... Descopera cum scapi de rugina de pe masina ta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x