Antena Căutare

Acestea sunt anvelopele din peturi ce nu e nevoie sa le umfli

Acestea sunt anvelopele din peturi ce nu e nevoie sa le umfli
Bridgestone | Bridgestone

Uita de anvelopele clasice care costa un sac de bani! Anvelopele din peturi sunt ultima inovatie in materie de pneuri si au mai multe avantaje. In primul rand imbunatatesc franarea, apoi absorb socurile la obstacole… ceea ce inseamna, una peste alta ca siguranta si confortul pasagerilor cresc.

Aceste anvelope, concepute de inginerii constructori, folosesc un strat subtire de cauciuc, in timp ce structura de baza este dezvoltata pe o retea de peturi. Noile anvelope au toate calitatile pentru a rula optim pe carosabil.

Mai multe, ele acopera mult mai eficient decat anvelopele normale denivelarile drumurilor si obstacolele, iar franarea va fi mult imbunatatita. La fel si absorbia socurilor. Ceea ce inseamna ca, dincolo de siguranta si confortul sporit, ele scad la nivel minim pagubele produse in efectuarea unor manevre.

Citeste continuarea articolului pe Cars.ro!

Ai o maşină veche și vrei să scapi de ea? Statul îți dă bani să-ți iei una nouă. Valoarea tichetului Rabla se mărește... Acestea sunt cele mai tari sisteme audio disponibile pe masini...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x