Antena Căutare

Acestea sunt cele mai tari sisteme audio disponibile pe masini

Acestea sunt cele mai tari sisteme audio disponibile pe masini
Bang Olufsen BMW | BMW

Sistemul de sunet al unei masini apare, deseori, notat in partea a doua a specificatiilor tehnice a acesteia. Nu e cazul modelelelor premium sau al masinilor de lux, care sunt dotate cu sisteme excelente. Cele mai bune sisteme de sunet din lume, fabricate de producatori cu mare traditie in domeniu, sunt create special pentru masinile pe care vor fi instalate.

Daca ar fi sa facem o lista, cateva nume se vor repeta. Ne referim la marci ca Harman-Kardon, Bang & Olufsen, Meridian, Burmester sau JBL. Evident, producatorii auto au ales doar cateva marci pentru masinile lor.

E vorba despre cele care merita toti banii pentru cei care isi permit. Pe langa marcile de mai sus, mai putem aminti de Dynaudio, Sony, Pioneer, Rockford Fosgate, Panasonic sau Bose, si ele prezente printre ofertele optionale.

Citeste continuarea articolului pe Cars.ro!

Acestea sunt anvelopele din peturi ce nu e nevoie sa le umfli... Iata cum iti pregatesti masina pentru primavara...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x