Antena Căutare

Adio, înjurături și pumni în trafic! Şoferii surprinși că agresează alți participanți la trafic vor fi suprataxaţi la RCA chiar şi 200%!

Deşi firmele de asigurări încasează mai mulţi bani, să nu vă închipuiţi că vor da la fel şi pe reparaţiile maşinilor. Dimpotrivă! Asiguratorul va putea repara cât mai avantajos pentru el, după ce vă arată cele mai ieftine trei oferte practicate de service-urile din ţară. Dacă vreţi reparaţii mai bune, plătiţi diferenţa.

Deşi firmele de asigurări încasează mai mulţi bani, să nu vă închipuiţi că vor da la fel şi pe reparaţiile maşinilor. Dimpotrivă! Asiguratorul va putea repara cât mai avantajos pentru el, după ce vă arată cele mai ieftine trei oferte practicate de service-urile din ţară. Dacă vreţi reparaţii mai bune, plătiţi diferenţa!

Normele de aplicare pentru noua lege RCA vor intra în vigoare într-o săptămână. Iar cei care au fost implicaţi în accidente vor plăti scump. De exemplu, un şofer care pe parcursul unui an provoacă 3 astfel de accidente va plăti o poliţă de asigurare de 2 ori mai mare. Asta în timp ce un şofer disciplinat şi cuminte va beneficia de o reducere de 50% pentru poliţa RCA.

Beneficiile nu sunt aplicate la fel pentru toată lumea, se plâng şoferii.

Pune siguranța pe primul plan! Vezi cum să îți alegi o mașină sigură!... Atâția bani sunt dispuși românii să plătească pentru o mașină la mâna a doua! Ți se pare mult sau puțin?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x