Antena Căutare

Alege o mașină de cursă lungă! Uite cum poți să faci asta!

Dacă petreci mult timp în mașină, atunci ai nevoie de un autoturism pe care să îl conduci mulți kilometri în fiecare zi și care să nu-ți facă o gaură în buget. Iată câteva exemple de astfel de mașini:

Dacă petreci mult timp în mașină, atunci ai nevoie de un autoturism pe care să îl conduci mulți kilometri în fiecare zi și care să nu-ți facă o gaură în buget.

Iată câteva exemple de astfel de mașini:

Pentru un număr mare de kilometri parcurși anual este recomandată o mașină pe motorină, de un motor turbo-diesel.

În funcție de bugetul de care dispui poți alege o mașină mai scumpă, cum este de exemplu Audi A4. Această mașină dispune de mai multe opțiuni decât mașinile mai sus enunțate, dar și prețul de achiziție și întreținere este cu mult mai ridicat.

Ford Mondeo are un consum redus, și se bucură de o dinamică foarte bună. Calitatea interiorului este rezonabilă, nu dispune de un confort prea mare.

Volkswagen Passat este una dintre cele mai bine vândute mașini second-hand pe piața din România. Pe CarZZ.ro sunt peste 4.000 de oferte cu VW Passat de vânzare, la prețuri accesibile pentru toate buzunarele.

Dacă mașina ta nu este potrivită pentru drumurile lungi parcurse zilnic, atunci vinde-o printr-un anunț postat gratuit pe CarZZ.ro, cel mai mare site auto 100% gratuit din România.

Cinci mașini premium la mâna a doua mai ieftine de 8.000 de euro...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x