Antena Căutare

Arnold Schwarzenegger ne arata noua sa masina electrica

Arnold Schwarzenegger ne arata noua sa masina electrica
Arnold Schwarzenegger | Kreisel Electric

Actorul Arnold Schwarzenegger a gasit, intr-un final, o modalitate de a acorda importanta cuvenita mediului inconjurator fara a renunta la dragostea lui pentru SUV-uri de dimensiuni mari. Asadar, Terminatorul isi continua misiunea sa, aceea de a ocroti mediul inconjurator.

Recent, actorul american a incheiat un parteneriat cu un constructor auto si este mandrul posesor al unui vehicul de dimensiuni mari. Si nu, nu este vorba despre inca un Hummer adaugat la colectia sa! Este vorba despre un model la fel de cool, putem spune. Noua lui masina este un Mercedes-Benz G-Class care nu consuma nici o picatura de combustibil.

Da, modelul germanilor este complet electric si este modificat de Kreisel Electric. Si pentru ca stim ca in trecut cei de la Kreisel Electric au iesit pe piata cu o serie de modele electrice impresionante precum Volkswagen Golf, Porsche Panamera sau BMW Seria 3 Touring, este de la sine inteles ca si modelul electric Mercedes-Benz din clasa G este unul despre care trebuie sa va povestim si voua.

Citeste continuarea articolului pe Cars.ro!

Skoda prezinta Kodiaq Scout... Timbrul de mediu scade preţul la maşinile second-hand...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x