Antena Căutare

Asa scapi de scartaitul franelor de la masina!

Asa scapi de scartaitul franelor de la masina!
McLaren P1 | McLaren

Nu exista lucruri mai suparatoare la o masina decat franele. Esti in trafic si ai nevoie sa franezi. Apesi pedala de frana si auzi tot felul de zgomote venind de sub masina. Pe langa faptul ca deranjeaza, e foarte posibil ca sistemul de franare sa nu functioneze in parametri.

In acest moment, intervine frustrarea, de vreme ce tocmai ai schimbat ceva la ele. Ei bine, daca sunt inca in forma buna, franele poti fi reparate si nu va trebui sa investesti din nou in schimbarea lor.

Putem puncta, la acest capitol, mai multe motive. Atat franele pe tambur, cat si cele pe disc pot fi zgomotoase din urmatoarele motive:

1. Frane uzate. Daca materialul placutelor de frana este uzat dincolo de limite, apar diverse zgomote. In situatia in care acest material s-a tocit, poate cauza fenomenul de incarcare. Din acest motiv, rotorul se intepeneste si poate emite tot felul de sunete. Acelasi lucru se intampla si in cazul in care materialul s-a uzat de tot.

Citeste continuarea articolului pe Cars.ro!

Cei care vor permisul de conducere... n-au decat sa mearga sa faca un curs de paramedic!... Acestea sunt plăcuţele auto interzise de MAI! Ce combinaţii nu ai voie să alegi pentru maşina ta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x