Antena Căutare

Audi A1: prețuri pe piața mașinilor second-hand

Dacă vrei să îți cumperi o mașină de clasă mică cu dotări premium, Audi A1 poate fi o alegere bună pentru tine. Iată care sunt prețurile mașinii pe piața second-hand:

Dacă vrei să îți cumperi o mașină de clasă mică cu dotări premium, Audi A1 poate fi o alegere bună pentru tine. Iată care sunt prețurile mașinii pe piața second-hand:

Audi A1 este un model adaptat traficului urban, cu un comportament agil, în special pentru că este ușor de manevrat și de parcat în spațiile înguste. Indiferent de motorizare, consumul este destul de mic. Printre echipamentele opționale speciale care echipează A1 se regăsește sistemul de sunet cu subwoofer, stație și incinte special dezvoltate, perfecte pentru pasionații de muzică.

Ultima generație A1 are aceeași platformă tehnică ca alte modele ale grupului VW, printre care VW Polo, Skoda Fabia sau Seat Ibiza, însă calitatea asamblării, gama de motorizări și natura premium fac din A1 un model cu un comportament cu totul special.

Este bine de știut faptul că A1 permite o varietate de configurații și echipamente unice pentru clasa mică, ceea ce face ca prețurile să fluctueze destul de mult, chiar și la modele ce par identice ca rulaj și motorizare.

Pentru un A1 din 2013 prețurile pornesc de la 13.000 de euro, cu un rulaj nu prea mare, de circa 60.000 de km. Un model diesel 1.6 TDI, foarte eficient, cu valori de cuplu ce fac din micul Audi un model rapid și agil în traficul urban.

Modelele mai slab echipate au prețuri care coboară spre 10.000 de euro sau chiar mai puțin pentru cele care au un rulaj mai ridicat, de peste 100.000 km.

Dacă vrei să îți cumperi un Audi, pe CarZZ.ro ai peste 5.200 de oferte din care poți alege.

Noile Smart electrice sunt disponibile în România!... Top 5 mașini cabrio pentru femei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x