Antena Căutare

Avertismentul Poliției! Manevra pe care toţi şoferii o fac fără să ştie că este ilegală. Amenzile sunt mari!

Condițiile actuale de trafic evidențiază un grad ridicat de indisciplină rutieră în ceea ce privește respectarea prevederilor legate de pătrunderea în intersecții și de efectuare a virajului la stânga, scriu cei de la Poliţia Română.

Condițiile actuale de trafic evidențiază un grad ridicat de indisciplină rutieră în ceea ce privește respectarea prevederilor legate de pătrunderea în intersecții și de efectuare a virajului la stânga, scriu cei de la Poliţia Română.

"Astfel, dorim să vă reamintim că în situațiile în care există benzi speciale pentru executarea manevrei, schimbarea direcției de deplasare se face prin stânga centrului imaginar al intersecției, iar dacă exista un marcaj de ghidare, cu respectarea semnificației acestuia.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

De asemenea, schimbarea direcției de mers spre stânga, în cazul vehiculelor care intră într-o intersecție circulând pe același drum în aliniament, dar din sensuri opuse, se efectuează prin stânga centrului intersecției, fără intersectarea traiectoriei acestora.

Nerespectarea regulilor privind schimbarea direcției de mers se sancționează contravențional cu amendă cuprinsă între 2 și 3 puncte amendă și 2 puncte de penalizare".

Top 5 modalitati de a pacali efectul consumului de alcool in trafic... Veşti bune pentru şoferi! Taxa auto şi timbrul de mediu vor fi restituite anul viitor. Iată de ce acte ai nevoie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x