Antena Căutare

BMW Seria 4 primeste primul sau facelift

BMW Seria 4 primeste primul sau facelift
BMW Seria 4 Facelift | BMW

Lansat pe piata auto in urma cu patru ani in cadrul Salonului Auto Nord American de la Detroit, BMW Seria 4 primeste in cele din urma un facelift menit sa ii aduca o improspatare. Nu vorbim despre modificari substantiale, insa upgrade-ul pe care l-au facut inginerii constructorului german este mai mult decat bine venit. Facelift-ul propus de cei de la BMW cuprinde toate versiunile Seriei 4: Coupe, Cabrio, Gran Coupe si chiar versiunea de performanta M4.

Din punct de vedere al infatisarii exterioare, BMW Seria 4 Facelift ne propune niste blocuri optice imbunatatite cu tehnologie full LED si cu proiectoare de ceata. Partea din spate a automobilelor a suferit de asemenea cateva mici modificari, stopurile si bara de protectie fiind reconcepute acum.

Totodata, clientii care isi vor indrepta atentia spre noile modele le vor putea achizitiona in doua noi nuante de culoare propuse de producatorul german: Sunset Orange, respectiv Snapper Rocks Blue.

Citeste continuarea articolului pe Cars.ro!

Ford Mustang Facelift a fost prezentat... Stii cat consuma un LaFerrari?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x