Antena Căutare

BMW X3-aduce noi schimbări

Designul exterior al noului X3 aduce un plus de eleganţă. A treia generaţie a primului Sports Activity Vehicle (SAV) premium din clasa medie urmează linia familiară a gamei BMW X prin combinarea aspectului off-road robust cu o apariţie sportivă. Formele mai puternic conturate ascund masa extrem de bine repartizată între punți, de 50/50, ceea ce facilitează o ținută de drum sportivă, tipică oricărui BMW.

În partea frontală, formatul compact al grilei tridimensionale a radiatorului şi proiectoarele de ceaţă cu design hexagonal, o premieră pentru un model BMW X, subliniază caracterul încrezător al noului BMW X3. Mergând spre spate, stopurile (al căror aspect tridimensional, cu LED-uri integrale în variantă opţională, asigură o prezenţă impozantă), spoilerul de pe acoperiş – semnificativ înclinat în jos – şi ţevile de eşapament duble creează o imagine puternică.

La interior, toate materialele sunt mai plăcute la atingere, iar elementele au fost ușor redesenate pentru a se integra în noua linie a designului interior de la BMW. Opțional, X3 poate fi comandat cu un head-up display color, dar și cu intrumente de bord digitale, care au în spate un ecran de 12,3 inchi cu o grafică extrem de plăcută. Tot opțional, X3 poate beneficia de BMW Display Key, deja disponibilă la BMW Seria 7, BMW Seria 5 şi BMW i8. BMW Display Key oferă o serie întreagă de informaţii, precum de combustibil şi activităţile de service sau întreţinere care trebuie efectuate sau dacă geamurile sau trapa au fost închise la părăsirea automobilului. În plus, poate fi utilizată şi pentru a opera încălzirea auxiliară.

Gama de motorizări cuprinde cinci propulsoare, trei pe benzină (de la 184 la 360 CP) și două diesel (190 CP și 265 CP). Cutia automată cu 8 trepte este standard pentru toate versiunile, la fel ca și sistemul de tracțiune integrală xDrive.

Vezi cele mai noi oferte cu mașini BMW scoase la vânzare pe CarZZ.ro.

ATENŢIE MARE, ŞOFERI! Puteţi primi amendă dacă circulaţi cu viteză... prea mică... Schimbări importante pentru şoferi! Amenzi mari pentru cei care nu îşi folosesc maşina...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x