Antena Căutare

Cat de sigura este alimentarea cu gaz a masinii?

Zilele acestea a revenit in presa problema sigurantei instalatiei GPL pe masini. Da, din pacate chiar ieri a avut loc un accident de circulatie in Bacau, in care doi tineri au murit carbonizati dupa ce masina a luat foc. Conform celor declarate de anchetatori, acest accident nu ar fi avut urmari atat de grave daca masina nu era dotata cu instalatie GPL.

Politistii sustin ca daca masina nu exploda atat de repede din cauza instalatiei GPL, tinerii ar fi avut sanse de supravietuire. Sa fie oare asa? Am studiat aceasta problema si noi si o sa va spune si voua in cele ce urmeaza. Nu de alta, dar au mai existat masini, care nu aveau GPL si care au explodat imediat, victimele murind in incendiu.

Mentionam aici un caz celebru, al actorului Paul Walker, spre exemplu, care a murit carbonizat desi masina era alimentata doar pe benzina. Asadar, sa fie GPL-ul atat de periculos in cazul unui impact? Sa vedem!

Citeste continuarea articolului pe Cars.ro!

Toţi şoferii trebuie să afle noutatea! Aplicarea noilor stickere pentru poluare va începe în această toamnă... Sigur o să te intereseze! Top 5 mașini de oraș economice și accesibile...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x