Antena Căutare

Ce mașini second-hand cumpără românii? Iată care sunt cele mai vândute mărci!

Românii au cumpărat anul trecut peste 20.000 de automobile de tip second-hand, printre mărcile preferate de aceştia numărându-se Volkwagen, BMW, Audi şi Opel.

Românii au cumpărat anul trecut peste 20.000 de automobile de tip second-hand, printre mărcile preferate de aceştia numărându-se Volkwagen, BMW, Audi şi Opel.

Cele mai căutate maşini ale anului au avut prețuri cuprinse între 5.000 - 10.000 de euro, iar cele mai dorite modele au fost berlinele şi maşinile de familie, în timp ce decapotabilele sau maşinile de clasa A s-au vândut mai greu. În topul mașinilor preferate de români se află VW Passat, VW Golf, BMW Seria 3, Audi A4 şi Opel Astra.

Cele mai multe modele de maşini din topul vânzărilor aparţin unor producători germani. Topul este condus de două modele Volkswagen, urmate de BMW, Audi şi Opel. În top 10 se regasesc însă şi modele Ford, Skoda, Renault sau Dacia.

Ești în căutarea unei mașini? Pe CarZZ.ro găsești peste 30.000 de anunțuri cu mașini la mâna a doua scoase la vânzare la prețuri accesibile pentru toate buzunarele.

Cinci lucruri pe care trebuie să le faci primăvara pentru a prelungi durata de viață a mașinii tale... A început sezonul motoarelor turate! Zeci de bikeri au dat o tură prin centrul Iaşiului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x