Antena Căutare

Ce mașini vând românii! Top 5 cele mai vândute mașini la mâna a doua!

Creșterea tot mai mare a vânzărilor de mașini second-hand se datorează interesului tot mai mare al românilor pentru autoturismele uzate. Iată care sunt cele 5 cele mai vândute mașini la mâna a doua:

Creșterea tot mai mare a vânzărilor de mașini second-hand se datorează interesului tot mai mare al românilor pentru autoturismele uzate.

În urma unui chestionar realizat de CarZZ.ro, iată care sunt cele mai vândute mașini second-hand:

1. Volkswagen

20.35% au scos deja la vânzare o mașină marca Volkswagen. Nu este un secret pentru nimeni faptul că VW este cea mai fiabilă marcă din România. Printre cele mai vândute modele se află: Passat, Golf.

2. Opel

12.98% de români vând o mașină marca Opel. Cele mai populare modele sunt: Astra, Corsa, Vectra. Pe CarZZ.ro găsești peste 10.000 de mașini Opel scoase la vânzare, la prețuri accesibile pentru toate buzunarele.

3. Ford

Circa 10.9% dintre românii care au completat chestionarul, au la vânzare o mașină Ford. Cele mai vândute modele sunt: Mondeo și Focus.

4. BMW

7.48% dintre români au la vânzare o mașină BMW, fie Seria 3, fie Seria 5. Pe CarZZ.ro găsești mașini BMW scoase la vânzare la prețuri care încep de la 400 de euro.

5. Audi

6.13% pun la vânzare o mașină Audi, iar printre cele mai vândute modele se numără: A4, A6.

Completează și tu chestionarul de pe CarZZ.ro și spune-ne ce mașină scoți la vânzare. Alătură-te celor peste 20.000 de respondenți români și spune-ți părerea.

Maşina construită din…sfeclă de zahăr! Când credeai că le-ai văzut pe toate, îţi prezentăm prima maşină din lume complet... Mazda a înregistrat vânzări mai mari cu 17% față de anul trecut...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x