Antena Căutare

Ce nu știai despre centura de siguranță! Mituri sau realitate?

Centura de siguranță te poate salva în cazul unui accident, dar tot mai mulți oameni evită să o poarte bazându-se pe mituri urbane. Iată câteva dintre aceste mituri:

Centura de siguranță te poate salva în cazul unui accident, dar tot mai mulți oameni evită să o poarte bazându-se pe mituri urbane. Iată câteva dintre aceste mituri:

  • Nu este nevoie să porți centura de siguranță în traficul din oraș

Nu este adevărat pentru că în ciuda vitezei mai mici din trafic, șansele unui accident nu scad. Impactul la o viteză maximă de 50 km/h poate fi letal.

  • Pasagerii de pe bancheta din spate nu trebuie să poarte centura de siguranță

Dacă pasagerii de pe bancheta nu poartă centura de siguranță, ei riscă să fie vătămați grav în situația unui accident.

  • Nu este nevoie să porți centura de siguranță în taxi

Taxi-ul este un autoturism ca toate celelalte, așadar toți pasagerii trebuie să poarte centura de siguranță pentru a se supune legii.

  • În cazul unui accident, centura de siguranță te blochează în mașină

Acesta este, practic, motivul principal al purtării centurii de siguranță. În acest fel vei avea cele mai mari șanse de supraviețuire în cazul unui impact, iar echipele de intervenție vor ști cum să te scoată din autoturism.

Dacă vrei să vinzi sau să cumperi un autovehicul , CarZZ.ro este locul perfect pentru tine. Răsfoiește cele peste 100.000 de anunțuri din domeniul auto, la prețuri accesibile pentru toate buzunarele.

Care sunt cele mai dorite mașini la mâna a doua?... Sigur nu știai! Cum să îți pregătești mașina pentru zilele călduroase!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x