Antena Căutare

Cele mai bine vândute mașini noi!

Dacă pe piața mașinilor la mâna a doua vânzările au crescut considerabil datorită eliminării timbrului de mediu, piața mașinilor noi a avut evoluții moderate, dar remarcabile. Iată care sunt mărcile care s-au remarcat în topul celor mai bine vândute mașini noi:

Piața a înregistrat o creștere de 27%, însă ca volum reprezintă circa 5.000 de mașini în plus față de primul sfert din 2016.

Dacia a ramas lider de piață, însa înmatricularile au crecut cu doar 11%. Mărci precum: Ford, Opel și Citroen au crescut cu peste 60%, iar Peugeot si Fiat au înregistrat o scădere abruptă.

Pe Lajumate.ro găsești peste 3.800 de anunțuri cu mașini Dacia de vânzare, la prețuri accesibile pentru toate buzunarele.

Următoarea poziție este ocupată de Ford, cu 2.129 unități, a înregistrat un avans de 63%.

Volkswagen a fost aproape, crescând cu 44%, iar Skoda a avansat cu 23%. Cel mai mult a crescut Opel (avans de 69%), Citroen (67%) si Renault (59%).

Dacă vrei să îți cumperi un Volkswagen, pe Lajumate.ro ai peste 15.500 de oferte din care poți alege.

Dintre mărcile germane din categoria premium s-au remarcat: Mercedes cu 986 unități, BMW a vândut 586 de mașini, iar Audi circa 400 de unități.

Sunt și mărci care au înregistrat mari scăderi la vânzări, cea mai importantă fiind la Fiat, 55%. Mitsubishi a scăzut cu 27%, iar Peugeot cu 24%, în timp ce Land Rover a avut cifre cu 8% mai mici, iar la Jeep si Mazda scăderea a fost de sub 1%.

Top cinci mașini noi off-road pentru iubitorii de adrenalină!... Majoritatea românilor au probleme cu mașinile second-hand în primul an de la cumpărare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x