Antena Căutare

Crește valoarea de revânzare a mașinii tale! Uite cum poți să faci asta!

A face o afacere profitabilă nu înseamnă doar achiziționarea autoturismului dorit la o suma avantajoasă, ci și posibilitatea de a o revinde la un preț bun. Iată 5 trucuri care te vor ajuta să îți revinzi mașina la un preț bun:

A face o afacere profitabilă nu înseamnă doar achiziționarea autoturismului dorit la o suma avantajoasă, ci și posibilitatea de a o revinde la un preț bun.

Iată 5 trucuri care te vor ajuta să îți revinzi mașina la un preț bun:

1. Cumpără un model care nu se devalorizează repede.

De obicei, mașinile cu valoare la revânzare mică au un preț mai avantajos decât un autoturism care își pastrează valoarea în timp, cele din urma fiind considerabil mai scumpe. Astfel, puterea de depreciere a mașinii ar trebui sa fie primul criteriu la achiziționarea unei mașini.

Valoarea la revânzare este dată de aprecierea de care se bucură mașina în rândul clienților. Nivelul de popularitate ține de variabile precum valoarea brandului, fiabilitatea, disponibilitatea pieselor de schimb, prețul pieselor de schimb, etc.

În România, mașinile germane sunt la mare căutare. Romanii aleg să cumpere autoturisme nemțești, acestea fiind puternic înrădăcinate în conștiința românului ca fiind "mașini bune".

2. Acestea sunt caracteristicile unei mașini cu valoare de revânzare mare: model de clasă mică sau medie, de proveniență germană, motorizare diesel, nuanțe ale caroseriei comune, în general metalizate (argintiu, negru, alb, albastru inchis).

Un model cu o echipare de bază generoasă are mai multe șanse să fie revândut la un preț mai mare. Asigură-te că mașina dorită este dotata cu de aer conditionat, sisteme de siguranta, sonorizare, jante aliaj, tapiterie piele. Este de preferat sa cumperi un model mai vechi dar cu echipari mai bune, decat unul mai nou.

3. Dacă ai de gând să îți pui amprenta personală asupra mașinii mai mult decât trebuie, renunță! Sunt șanse mari ca viitorului proprietar să nu îi fie pe plac elementele de tuning precum spoilerul si eleronul supradimensionate sau lămpile neon sub mașină. Personalizarea excesivă trage în jos prețul la revânzare.

4. O mașina bine întreținută crește considerabil prețul. Odată ce ai intrat în posesia mașinii, acordă-i atenția necesară și fă-i reviziile la fiecare 10.000-15.000 de km. Condițiile de drum din România te forțează să îți păstrezi obiceiul unor revizii regulate. Spal-o regulat, atat la interior, cat si la exterior. Daca esti fumator, incearca sa nu faci din masina ta o tutungerie.

5. Atunci când te întâlnești cu potențialii clienți mașina trebuie să strălucească de curățenie: jante și roți perfect curate, vopsea în stare perfectă, tapițeria impecabila. Repară micile defecte, înlocuiește becurile sau LED-uri arse, schimbă uleiul, completează lichidul de frână și cel de răcire. Aceste mici detalii cântăresc mult în ochii cumpărătorului.

Pe Lajumate.ro sunt peste 75.000 de oferte cu mașini de vânzare la prețuri accesibile pentru toate buzunarele.

Anunţ important pentru şoferii din România! Pedepse mai mari pentru conducătorii auto care nu opresc la semnalele poliţi... Vrei să îți vinzi mașina? Așa trebuie să o aranjezi pentru a o vinde repede!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x