Antena Căutare

Cum găsești mașina potrivită pentru tine?

Dacă te-ai hotărât să îți cumperi o mașină trebuie să analizezi bine variantele disponibile și să faci o alegere rațională bazată pe motive obiective, nu pe impulsuri de moment.

Dacă te-ai hotărât să îți cumperi o mașină trebuie să analizezi bine variantele disponibile și să faci o alegere rațională bazată pe motive obiective, nu pe impulsuri de moment.

Pentru a începe procesul de căutare este foarte important să folosești criterii de căutare apropiate de ceea ce îți dorești.

Începe căutarea ta pe CarZZ.ro, cel mai mare site de anunțuri gratuite din domeniul auto, din România.

Pași pe care îi poți urma:

  • Realizează o căutare generală pentru a vedea prețurile de pe piață. Setează prețul minim și maxim în funcție de bugetul tău pentru a analiza varietatea de modele către care te poți orienta. Notează într-o agendă mașinile potrivite pentru tine din punct de vedere financiar.
  • După ce ai văzut mărcile și modelele potrivite pentru bugetul tău setează filtrele în funcție de așteptările tale.

Pe CarZZ.ro sunt peste 80.500 de oferte cu mașini de vânzare, noi și la mâna a doua, la prețuri accesibile pentru toate buzunarele.

Dacă ai o mașină de vânzare, tot ce trebuie să faci este să adaugi anunț 100% gratuit pe CarZZ.ro, cel mai mare site de anunțuri gratuite din domeniul auto.

Vrei o nouă mașină? Vezi cum să îți stabilești bugetul și prioritățile... Verificări periodice pe care să le ceri la un service avizat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x