Antena Căutare

Cum îți dai seama dacă un service auto este demn de încredere?

Găsirea unui service auto care să inspire încredere este o adevărată provocare. Iată cum îți dai seama dacă un service este de încredere sau nu:

Găsirea unui service auto care să inspire încredere este o adevărată provocare. Iată cum îți dai seama dacă un service este de încredere sau nu:

Este important ca totul să arate curat, clădirea să fie îngrijită și pe dinafară și pe dinăuntru. Este important cum păstrează angajații spațiul personal de lucru, în acest fel îți vei da seama dacă regulile sunt respectate. Fii atent ca prețurile să fie afișate la vedere.

Service-ul trebuie să fie acreditat și să funcționeze legal, în baza omologării din partea RAR. Poți verifica acest aspect la fața locului sau în prealabil, înainte de a nerge în service.

Asigură-te că programarea pe care ai facut-o este respectată. Asta denotă faptul că orice client este important. Nu este plăcut pentru nimeni să ajungă la timp si să fie nevoit să aștepte.

Ai grijă ca mașina ta să fie inspectată și tratată cu atenție. Mecanicul este obligat ca, dacă observă vreo defecțiune sau o piesă uzată să te anunțe înainte să se apuce să facă reparații și să obțină acordul tău pentru acestea. De asemenea, trebuie să facă o listă cu problemele identificate și o estimare precisă a costurilor de reparație.

Service-urile auto sunt obligate prin lege să emită, pentru fiecare client, o factură în dublu exemplar, originalul fiind remis clientului, însoțit de chitanță sau chitanța eliberata de POS (la plata cu cardul), ca dovadă a plății. Un service de încredere îți va elibera factura și chitanța fără să fii nevoit să le ceri tu.

La final trebuie să primești înapoi piesele care au fost înlocuite, cu excepția celor care au fost înlocuite pe motiv de garanție. Evident, poți renunța la ele, dar doar dacă dorești.

Dacă ai o mașină de vânzare, tot ce trebuie să faci este să adaugi anunț 100% gratuit pe CarZZ.ro, cel mai mare site de anunțuri gratuite din domeniul auto.

Cum să întreții caroseria mașinii tale? Sfaturi de la specialiști... Totul despre noul Honda Civic!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x