Antena Căutare

Cum să alegi cea mai potrivită mașină de familie

CarZZ.ro te informează în legătură cu cele mai importante criterii de care e bine să ții cont când achiziționezi un autoturism de familie.

Alegerea unei mașini pentru întreaga familie are la bază criterii de selecție bazate pe siguranță, confort și spațiu extins, pentru a le oferi celor dragi călătorii în cele mai bune condiții. Dacă e timpul să îți schimbi vechea mașină, site-ul auto CarZZ.ro te informează în legătură cu cele mai importante criterii de care e bine să ții cont când achiziționezi un autoturism de familie.

Familia s-a mărit și odata cu ea, s-au schimbat raționamentele după care cauți un autoturism. Dacă îți atrăgeau atenția mașinile cu un motor puternic și caroserie sport, probabil te gândești că acum un astfel de autoturism nu e cea mai bună alegere pentru a-i duce pe cei mici la școală sau în vacanțe. Iată ce criterii îți recomandăm să ai în vedere atunci când achiziționezi un autoturism pentru familie:

Siguranța este pe primul loc, în special dacă în mașină se află copii, așadar ideal este să te orientezi spre un autoturism dotat cu multe airbag-uri, ESP și ABS decuplabil, pentru a avea stabilitate pe carosabil și manevreabilitate în condus.

Confortul este de asemenea un aspect foarte important pe care să îl ai în vedere, în special când călătorești și ești nevoit să parcurgi drumuri mai lungi. Alege o mașină dotată cu scaune comode, aer condiționat, pilot automat și de ce nu, CD-player pentru a menține o atmosferă veselă și relaxată.

Spațiul contează atunci când ai copii, având în vedere că la fiecare plimbare ești nevoit să transporți și jucăriile, bicileta, trotineta sau căruciorul celor mici. Totodată, portbagajul trebuie să fie încăpător pentru ca toată lumea să-și poată depozita lucrurile preferate atunci când pleci în vacanță.

Fiabilitatea este de asemenea un aspect important atunci când îți achiziționezi o masină de familie. Fiind o investiție pe termen mai lung, mașina trebuie să fie potrivită pentru fiecare anotimp și să o poți rula fără probleme atât în traficul orașului cât și la drumuri lungi.

Având în vedere că vor exista zilnic drumuri până la școală / grădiniță, parcuri sau cumpărături, ideal este să alegi o mașină cu un consum mediu, spre mic. Acest detaliu te va ajuta să economisești banii pe care îi poți investi de exmplu în altă vacanță.

Acum că știi la ce trebuie să fii atent atunci când alegi viitoarea mașină de familie, îți recomandăm ca posibilă variantă Skoda Octavia, un autoturism care se încadrează în criteriile de mai sus. Poți alege berlina clasică Skoda Octavia sau COMBI, care îți va oferi un plus de spațiu. Pe site-ul auto CarZZ.ro sunt peste 1.000 de anunțuri cu Skoda Octavia de vânzare, printre care se poate afla și viitoarea ta mașină de familie!

Schimbare uriașă pentru șoferi! Se va circula alternativ, în funcție de numărul par sau impar al mașinii... Dezastru TOTAL pentru toți șoferii din România! Anunțul a devenit oficial și va intra în vigoare în câteva zile!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x