Antena Căutare

Cum să întreții caroseria mașinii tale? Sfaturi de la specialiști

Întreținerea unei mașini este costisitoare, însă specialiștii sunt de părere că este mai ieftin să ai grijă de mașina ta decât să îți cumperi una nouă. Iată cum să întreții caroseria mașinii tale:

Întreținerea unei mașini este costisitoare, însă specialiștii sunt de părere că este mai ieftin să ai grijă de autoturismul tău decât să îți cumperi unul nou. Iată cum să întreții caroseria mașinii tale:

Dacă conduci mașina rar sau nu o folosești pentru un timp îndelungat, este indicat că această să fie spălată şi ceruită înaintea parcării. În acest fel vei evită formarea petelor ce reduc luciul vopselei şi afectează finisajul acesteia.

În cazul în care mașina ta a fost zgâriată trebuie să remediezi problema în cel mai scurt timp. Pentru început trebuie să îți dai seama cât de mare este adâncimea zgârieturii pentru ca mai apoi să știi cât de gravă este problema.

Dacă nu folosești folie transparentă, este indicat să aplici un strat de ceară protectoare pe maşină. Specialiștii spun că cea mai bună este aceea care conţine un procent mare de ceară carnauba. Aceasta se aplică pe caroserie cu ajutorul unui burete umed şi se curată cu o cârpă din bumbac moale sau microfibră odată ce se usucă.

Dacă ai o mașină de vânzare, tot ce trebuie să faci este să adaugi anunț 100% gratuit pe CarZZ.ro, cel mai mare site de anunțuri gratuite din domeniul auto.

Cum să îți dai seama când trebuie să schimbi uleiul din cutia de transmisie? Semne clare!... Cum îți dai seama dacă un service auto este demn de încredere?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x