Antena Căutare

Sigur nu știai! Cum să îți pregătești mașina pentru zilele călduroase!

Temperaturile ridicate vor fi în curând la ordinea zilei, tocmai de aceea trebuie să îți pregătești corespunzător mașina. Iată câteva sfaturi utile:

Temperaturile ridicate vor fi în curând la ordinea zilei, tocmai de aceea trebuie să îți pregătești corespunzător mașina.

Iată câteva sfaturi utile:

  • Verifică anvelopele la un service

Asigură-te că anvelopele mașinii tale sunt în stare bună, că nu au fisuri și tăieturi. Presiunea trebuie să fie corectă, apropiată de cea recomandată de constructorul mașinii.

  • Schimbă la timp uleiul mașinii

Verifică manualul mașinii pentru a afla tipul de ulei corect pentru motorul tău. Uleiul schimbat la timp oferă un grad ridicat de lubrifiere pentru motor și o funcționare eficientă.

  • Verifică acumulatorul mașinii

Chiar dacă sezonul rece este pe terminate, acumulatorul poate fi supus unui stres și odată cu încălzirea vremii.

  • Verifică lichidul de răcire

Acesta trebuie să fie la nivelul recomandat de constructorul mașinii. Nu verifica lichidul atunci când motorul este cald pentru că sistemul este sub presiune și te poți stropi cu lichid încins.

Adaugă anunț 100% gratuit cu mașina pe care vrei să o vinzi pe CarZZ.ro, cel mai mare site de anunțuri gratuite din domeniul auto.

Ce nu știai despre centura de siguranță! Mituri sau realitate?... Ce se întâmplă cu taxa auto? Vezi cum vor fi înmatriculate mașinile second hand!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x