Antena Căutare

Cum va restitui Ministerul Mediului sumele incasate pentru timbrul de mediu

Cum va restitui Ministerul Mediului sumele incasate pentru timbrul de mediu
BMW Seria 3

Am ajuns la mijlocul lunii martie, iar timbrul de mediu provoaca in continuare discutii interminabile printre soferii romani. Daca intr-o prima faza reprezentantii Ministerului Mediului declarau ca cei care au platit timbrul de mediu vor primi inapoi banii in mod esalonat pe parcursul a cinci ani, luna februarie a dat peste cap planurile tuturor.

Pe 1 februarie, ordonanta in care era prevazuta aceasta restituire a sumelor platite pentru timbrul de mediu a fost anulata, provocand astfel reactii de tot felul din partea soferilor.

Am ajuns la mijlocul lunii martie, iar timbrul de mediu provoaca in continuare discutii interminabile printre soferii romani. Daca intr-o prima faza reprezentantii Ministerului Mediului declarau ca cei care au platit timbrul de mediu vor primi inapoi banii in mod esalonat pe parcursul a cinci ani, luna februarie a dat peste cap planurile tuturor. Pe 1 februarie, ordonanta in care era prevazuta aceasta restituire a sumelor platite pentru timbrul de mediu a fost anulata, provocand astfel reactii de tot felul din partea soferilor.

Citeste continuarea articolului pe Cars.ro!

Tot ce trebuie să știi despre despre programul Prima Mașină!... Tu stii ce semnifica simbolurile de pe faruri?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x