Antena Căutare

Dacia alături de cele mai bine vândute mașini din Europa. Vezi care sunt acestea!

Statisticile primelor 11 luni ale anului 2016 arată că Dacia este marca cea mai bine vândută din Europa Producătorul auto de la Mioveni a raportat vânzări cu 21.1% mai mari față de anul trecut.

Statisticile primelor 11 luni ale anului 2016 arată că Dacia este marca cea mai bine vândută din Europa. Producătorul auto de la Mioveni a raportat vânzări cu 21.1% mai mari față de anul trecut.

Dacia a înregistrat progrese foarte mari în ultimii ani. Se situează pe primul loc in topul preferințelor cumpărătorilor europeni.

Cererea pentru mașini noi în Europa a crescut pentru a treia luna consecutiv, in ciuda volumului total care este mai mic in comparație cu aceeași perioadă a anului trecut. Pe CarZZ.ro sunt peste 3.400 de mașini de vânzare marca Dacia din toată țara, noi și utilizate, răsfoiește anunțurile și găsește modelul tău preferat.

Alte mărci care au reușit vânzări mai bune in primele 11 luni ale anului trecut sunt Seat, Mazda și Mercedes-Benz. Cifrele arată că și Jaguar se află pe primele locuri, cu vânzări mai mari cu 15.6%.

Aproape 11 milioane de mașini noi s-au vândut în Europa din ianuarie și până în luna noiembrie, s-a înregistrat o scădere cu 2.7% față de anul trecut.

Alege mașina potrivită pentru tine dintre cele peste 100.000 de anunțuri auto de pe CarZZ.ro.

Cum să ai grijă de interiorul mașinii tale?... Vrei să îți cumperi o mașină? Vezi care sunt avantajele unei mașini break!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x