Antena Căutare

Dacia Kwid ar putea ajunge și în România, dar are zero stele NCAP

Descoperirea unor modele Kwid cu emblemă Renault pe străzile din Paris a readus în atenția presei franceze micul model pe care grupul din Hexagon îl produce în India

Descoperirea unor modele Kwid cu emblemă Renault pe străzile din Paris a readus în atenția presei franceze micul model pe care grupul din Hexagon îl produce în India.

Primele modele Kwid care circulă pe șoselele europene au fost surprinse mai întâi de jurnaliștii de la BFMTV în traficul parizian. La câteva zile distanță, și cei de la AutoPlus și l’Argus au avut aceeași surpriză. Conștienți că șeful suprem al Alianței Renault-Nissan, Carlos Ghosn, a susținut vehement că modelul nu este destinat pieței europene, dar și că, în urmă cu doar câteva zile a fost confirmată comercializarea lui Renault Kwid în Brazilia, jurnaliștii au început să pună întrebări.

Conform l`Argus, modelele Kwid ajunse în Franța sunt produse în India și respectă cu strictețe regulile de acolo. Mai exact, au o echipare spartană și respectă doar parțial normele europene. Mai mult decât atât, mașinile nu au auns în Hexagon prin rețeaua Renault, ci au fost aduse direct din Asia de o companie de închirieri căreia, un concurent al Renault i-a solicitat acest lucru.

Vezi clipul video care îți arată de ce este periculoasă noua Dacia Kwid.

Secrete dezvăluite. Așa ar putea arăta următoarea Dacia Duster!... Ai curaj să încerci? Care este ordinea de trecere prin intersecţie? Cei mai mulţi dintre şoferi greşesc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x