Antena Căutare

De ce fiecare automobil trebuie dotat cu anvelope de iarnă

Eterna comparație dintre anvelopele all season și anvelope de iarnă nu pare să-și aibă rostul, într-o eră în care informațiile circulă la liber pe internet.

Eterna comparație dintre anvelopele all season și anvelope de iarnă nu pare să-și aibă rostul, într-o eră în care informațiile circulă la liber pe internet.

Specialiștii din zona auto afirmă cu tărie că anvelopele de iarnă sunt indispensabile în sezonul rece și aduc argumente solide în acest sens. Iată patru dintre aceste argumente.

Cum vor Firea și Primăria să reglementeze Uber în București

Totul începe de la consum. Conform specialiștilor auto, anvelopele de iarnă au o tracțiune și o aderență mai bună pe zăpadă, astfel că un automobil dotat cu asemenea gume consumă mai puțin carburant. Indiferent dacă vorbim despre automobile pe benzină sau pe motorină.

De ce ar trebui să cumperi un brad natural Crăciunul acesta

Potrivit Ordonanţei Guvernului nr. 5/2011, care impune obligativitatea echipării autoturismelor cu anvelope de iarnă în sezonul rece, utilizarea cauciucurilor de iarnă nu este condiţionată de o anumită perioadă de timp, ci doar de starea carosabilului.

Citeste mai mult AICI!

Trucul care te scapă de orice problemă în sezonul rece. Cum previi îngheţarea şi aburirea geamurilor de la maşină. E mai... Cum încălzești mai repede mașina iarna...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x