Antena Căutare

Ferrari 812 Superfast este cel mai puternic model de serie al producatorului

Ferrari 812 Superfast este cel mai puternic model de serie al producatorului
Ferrari 812 Superfast | Ferrari

Cum ar fi fost sa vorbim despre editia din acest an a Salonului Auto de la Geneva fara sa spunem nimic despre cei de la Ferrari? Ei bine, daca v-ati speriat pana astazi ca nu am adus vorba despre ei, iata ca acum ii avem in prim plan. Producatorul de la Maranello ne pregateste si el o surpriza care va purta numele Ferrari 812 Superfast.

Noul model va fi lansat la inceputul lunii martie, atunci cand isi va deschide portile primul mare eveniment auto organizat pe Batranul Continent in 2017. Aflam impreuna in randurile care urmeaza ce il face special pe acest 812 Superfast.

Asa cum stim cu totii, specialistii de la Maranello reusesc sa ne impresioneze odata cu fiecare lansare pe care o planuiesc. Modelul Ferrari 812 Superfast va fi ultimul model de serie realizat de producatorul italian care va fi echipat cu o motorizare aspirata V12. De asemenea, modelul mai sus mentionat va imprumuta o serie de elemente de la versiunea de circuit F12tdf. Pe langa faptul ca va fi ultimul model cu o asemenea motorizare, 812 Superfast este cel mai puternic model de serie dezvoltat de cei de la Maranello.

Citeste continuarea articolului pe Cars.ro!

Cât de utili sunt senzorii de parcare?... Cum să ai grijă de interiorul mașinii tale?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x