Antena Căutare

Iata cat consuma BMW M4

Iata cat consuma BMW M4
BMW M4 | BMW

Atunci cand spunem BMW M4 ne gandim automat la un bolid super performant si gata sa impresioneze orice pasionat auto prin performantele sale tehnice de care se face capabil. BMW M4 Coupe este destinat acelora dintre noi care cauta cu orice pret aventura si adrenalina atunci cand pornesc la drum, cuvintele care il descriu cel mai bine fiind acelea legate de viteza, sportivitate sau performante. Bineinteles, un asemenea model s-ar dovedi extrem de capabil si pe un circuit de curse, acolo unde soferul ar putea si mai bine sa ii testeze limitele.

Daca despre performante stim deja ca totul este la superlativ, oare cum or sta lucrurile in ceea ce priveste eficienta sa din punct de vedere al consumului de carburant?

Desi stim ca acest lucru nu este primordial atunci cand vorbim despre un bolid sportiv de performanta, ne-am gandit sa facem o analiza si asupra acestui fapt si sa va prezentam cifrele care au reiesit. Dar pana atunci, haideti sa ne aducem aminte despre ceea ce ne ofera un model BMW M4 Coupe!

Citeste continuarea articolului pe Cars.ro!

Chevrolet Camaro ZL1 primeste 1000 de cai putere de la Hennessey... Sfaturi utile pentru șoferițe! Cum să faci un test-drive?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x