Antena Căutare

Iata cat consuma un McLaren P1

Iata cat consuma un McLaren P1
McLaren P1 | McLaren

Lansat in premiera in cadrul Salonului Auto de la Paris din 2012, McLaren P1 a ajuns rapid in topul preferintelor multor pasionati auto din toate colturile lumii. Pe langa performantele impresionante de care beneficia, P1 atragea la acel moment si prin seria limitata de doar 375 de exemplare in care a fost construit.

Declarat disponibil pentru comenzi incepand cu luna octombrie 2013, McLaren P1 si-a dovedit rapid succesul de care se bucurase odata cu lansarea sa, toate cele 375 de unitati fiind comandate in mai putin de o luna. Vorbim astazi despre performantele de care beneficiaza bolidul McLaren P1, analizand totodata si eficienta lui in ceea ce priveste consumul de carburant.

Sa incepem cu inceputul, adica cu echiparea tehnica. McLaren P1 dispune de o unitate de motorizare cu combustie interna, amplasata central, capabila sa dezvolte 737 de cai putere si un cuplu maxim de 720 Nm.

Citeste continuarea articolului pe Cars.ro!

Acesta este cel mai eficient BMW Seria 5 din istorie... Vestea aşteptată de toţi ŞOFERII! E OFICIAL! Nu mai ai nevoie de ASIGURARE. De când se va pune în practică...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x