Antena Căutare

Iata cat costa un Ferrari detinut de David Beckham!

Aceasta adevarata bijuterie pe roti, care a apartinut celebrului David Beckham, este scoasa la vanzare de o casa de licitatii din Marea Britanie. Asa ca, daca v-ati dorit mereu o masina care a apartinut unei vedete, acum este cazul sa actionati. Bine, trebuie sa aveti si suficienti bani in cont. Nu de alta, dar masina despre care vorbim nu este una oarecare.

In primul rand a apartinut lui David Beckham, iar in al doilea rand este o masina speciala: Ferrari 360 Spider. Sa vedem insa ce mai are special aceasta masina. Nu ca marca in sine ar fi una mai putin speciala.

Bolidul de lux este de culoare neagra si a fost produs in 2001. Ca dotari, cel care o va achizitiona va beneficia de un sistem de evacuare Tubi Sport. In interior va descoperi scaune sport, confectionate din fibra de carbon. Si pentru ca masina a apartinut unei vedete, e normal sa aiba geamuri fumurii, nu? Masina este propulsata de un motor V8 montat pe mijloc, de 3,6 litri si a fost unul dintre ultimele exemplare pe care Ferrari le-a produs.

Citeste continuarea articolului pe Cars.ro!

Șoferii tineri folosesc telefonul mobil la volan! Vezi ce alte realități ascunde studiul realizat de Ford!... Cei care vor permisul de conducere... n-au decat sa mearga sa faca un curs de paramedic!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x