Antena Căutare

Iata cele mai bune companii de asigurari auto din Romania, conform ASF

Problema asigurarilor este una cu care se confrunta oricare dintre noi, fie ca vrem, fie ca nu. Chiar daca ne consideram soferi prudenti si care nu suntem expusi prea tare la riscul de a produce un accident, aceste lucruri nu pot fi prevazute niciodata.

Asadar, atunci cand incheiem o astfel de asigurare, vrem sa stim ca avem in fata o firma de asigurari serioasa, care ne va rezolva rapid problemele in caz ca acestea vor aparea. In urma cu cateva saptamani va spuneam chiar despre un raport cu privire la asiguratorii care platesc cel mai rapid politele in cazul unui accident, iar lucrurile nu aratau deloc bine in cazul unora.

Ei bine, se pare ca aceasta problema a fost luata in serios si de cei de la Autoritatea pentru Supraveghere Financiara (ASF), reprezentantii ei intocmind un raport cu privire la respectarea drepturilor si a nevoilor financiare ale consumatorilor in legatura cu asigurarile auto. Raportul are la baza statisticile din anul 2016 si a fost intocmit pe baza a trei indicatori.

Citeste continuarea articolului pe Cars.ro!

Liber la bețivi și inconștienți la volan! Decizie controversată luată în urmă cu puțin timp... Asa iti alegi cei mai buni pantofi pentru condus...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x