Antena Căutare

Iata cum cumperi un Audi A4 second-hand de calitate

Iata cum cumperi un Audi A4 second-hand de calitate
Audi A4 | Audi

Nu credem ca mai era nevoie de aceasta prezentare, dar sa amintim ca Audi A4 este un sedan german premium clasat printre cele mai bune masini din clasa sa. Un astfel de vehicul are nevoie si cere atentie speciala, mai ales datorita modului exemplar in care este construit. In timp ce multi iubitori de masini se ingramadesc sa cumpere un model nou, unii dintre noi se multumesc si cu o versiune mai veche, inca in forma buna si in perfecta stare de functionare.

Sa gasesti un Audi A4 de vanzare nu e dificil, asa ca nu va fi deloc greu sa gasesti diverse modele, din diversi ani de fabricatie. Datorita constructiei si calitatii sale premium, orice model A4 mai are viata in el chiar si dupa cativa ani, ca sa nu mai vorbim despre putere.

In momentul in care incerci sa cumperi unul, trebuie sa fii atent la stilul caroseriei, la schimbarile estetice petrecute de la model la model, dar si la cele mai importante caracteristici ale masinii. Dupa evaluarea acestor "parametri", hotaraste ce versiune ti se potriveste mai bine.

Citeste mai departe Cum cumperi un Audi A4 second hand de calitate!

ATENȚIE, ȘOFERI! Vești proaste! Schimbare radicală! Va fi un chin! Va trebui să faceți asta în fiecare an!... Veste dramatică pentru milioane de șoferi din România. Registrul auto vrea să introducă ITP-ul anual!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x