Antena Căutare

Înmatricularea de mașini noi a crescut cu 7% în luna aprilie!

Eliminarea timbrului de mediu încă are efecte pozitive asupra pieței din România la nivelul vânzărilor de mașini noi. S-a remarcat o creștere de 7% comparativ cu perioada similară a anului trecut.

Eliminarea timbrului de mediu încă are efecte pozitive asupra pieței din România la nivelul vânzărilor de mașini noi. S-a remarcat o creștere de 7% comparativ cu perioada similară a anului trecut.

Această creștere se datorează în special achiziționării de mașini străine. În ceea ce privește Dacia, are o cotă de piață de aproape 24%, deși până nu demult marca de la Mioveni acoperea cu ușurință o treime din vânzările înregistrate la nivel național.

Pe CarZZ.ro ai peste 4.000 de anunțuri cu mașini marca Dacia din care poți alege.

Astfel, în primele 4 luni ale anului 2017, înmatriculările au ajuns la 28.916 unități și sunt corespunzătoare unei creșteri puternice de 22%.

Vânzările în creștere înregistrate în perioada ianuarie - martie fac ca piața auto europeană să fie în continuare pe plus în ansamblul primelor 4 luni: +4.7%, la 5.3 milioane de unități.

Dacă vrei să îți cumperi un autoturism, pe CarZZ.ro sunt peste 80.000 de anunțuri cu mașini de vânzare din care poți alege.

Top mașini ieftine cu cutie de viteze automată... Nouă vinietă unică în Europa! Iată despre ce este vorba!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x