Antena Căutare

Îți vinzi mașina? Vezi ce acte sunt necesare!

După ce ai găsit un client interesat de mașina ta, și după ce s-a convins și el cât de bine arată și cât de bine este întreținut autoturismul tău, acum urmează formalitațile.

După ce ai găsit un client interesat de mașina ta, și după ce s-a convins și el cât de bine arată și cât de bine este întreținut autoturismul tău, acum urmează formalitațile.

Documentele de care ai nevoie pentru vânzarea unei mașini sunt: certificatul de înmatriculare și cartea de identitate. Totodată, asigură-te că ai toate actele care să demonstreze că ai fost proprietar: revizii la zi, alte intrări în service etc.

Înainte de a semna contractul de vânzare-cumpărare, trebuie sa scoți de la fisc fișa fiscală, care conține evidența tuturor datoriilor (dacă este cazul) existente pe mașina ta, pentru a demonstra cumparătorului că ești la zi cu impozitele și amenzile primite.

Daca totul este in regula puteti semna contractul de vanzare-cumparare.

Este foarte important să nu dai mașina și actele necesare înainte de a ajunge să o radiezi, imediat după ce ai făcut actul de vânzare-cumpărare.

Dacă vrei să vinzi o mașină, adaugă anunț 100% gratuit pe Lajumate.ro, cel mai mare site de anunțuri gratuite din România.

Cauți o mașină cu transmisie automată? Vezi ce modele găsești în România mai ieftine de 10.000 de euro... Top 5 mărci de mașini pe care românii le scot la vânzare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x