Antena Căutare

Lovitură DEVASTATOARE pentru milioane de șoferi. Taxa care va stârni ISTERIE în toată România!

Ni se mai pregăteşte o taxă! Timbrul de mediu ar putea reveni, sub o nouă formă.

Ni se mai pregăteşte o taxă! Timbrul de mediu ar putea reveni, sub o nouă formă.

Reprezentanţii Administraţiei Fondului de Mediu, dar şi cei ai Ministerului Finanţelor au confirmat informaţia, însă nu s-au gândit încă la o formulă finală.

Una dintre variante ar fi introducerea unei taxe mai mari de înmatriculare, urmată de un impozit anual pe care îl vor plăti cei cu maşini rulate. Pentru că, spun oficialii, România a redevenit cimitirul cu rable al Europei.

Potrivit datelor venite de la Direcţia pentru Înmatriculări, aproape 300 de mii de maşini înscrise în România sunt mai vechi de 10 ani.

În primele opt luni ale acestui an au fost înmatriculate aproape 338 de mii de maşini second hand, cu 75 la sută mai multe faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, iar pentru maşinile Euro 2 şi Euro 3, creşterea a fost de peste 100 la sută.

Cele mai multe maşini second hand sunt aduse în România din Germania, Franţa, Belgia şi Olanda, țări care alocă investiţii uriaşe pentru a reduce nivelul poluării şi care fac demersuri pentru a interzice maşinile diesel.

Infiniti va lansa un model electric în 2019. Vezi ce caracteristici va avea autoturismul!... Experiment. Când montăm anvelopele de iarnă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x