Antena Căutare

Mazda a înregistrat vânzări mai mari cu 17% față de anul trecut

Încă din primele luni ale acestui an vânzările Mazda România au crescut cu 17% față de aceeași perioadă a anului trecut.

Încă din primele luni ale acestui an vânzările Mazda România au crescut cu 17% față de aceeași perioadă a anului trecut.

S-a ajuns la un total de 371 de unităţi comercializate, faţă de 317 anul trecut. De altfel, luna martie a acestui an a strâns un total de 143 de vehicule vândute, ceea ce reprezintă o creştere cu 49% faţă de aceeaşi lună a anului trecut, când erau comercializate 96 de mașini.

Cel mai bine vândut model al producătorului japonez pe piaţa din România în prima parte a anului a fost Mazda 3, cu 138 vehicule cumpărate, cu 66% mai mult faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, când s-au comercializat un număr de 83 de Mazda 3. Al doilea cel mai comandat model Mazda pe piața locală în primele trei luni a fost modelul CX-5, cu 79 de unități vândute, în creștere ușoară față de anul trecut.

Recent, Mazda a anunțat disponibilitate ediției speciale Mazda CX-3 Takumi, care propune o serie de dotări extra pentru una dintre variantele de echipare de top ale modelului. CX-3 Takumi beneficiază de un pachet complet de avantaje: prețuri speciale, garanție extinsă 3+2 ani și finanțare avantajoasă de la 1,99% dobândă prin UniCredit Leasing.

Vezi cele mai noi oferte cu mașini Mazda scoase la vânzare la prețuri accesibile pentru toate buzunarele.

Ce mașini vând românii! Top 5 cele mai vândute mașini la mâna a doua!... Topul mașinilor care se strică cel mai rar! Surpriză mare la DACIA şi BMW...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x