Antena Căutare

Mercedes-Benz prezinta cel mai puternic Clasa E din istorie

Mercedes-Benz prezinta cel mai puternic Clasa E din istorie
Mercedes-Benz E63 AMG | Mercedes-Benz

Dupa ce tocmai am aflat noutati despre viitorul pick-up X-Class marca Mercedes-Benz, iata ca avem din nou stiri frumoase si importante despre brandul german. De data aceasta nu mai vorbim despre o masina concept, ci este vorba despre o masina de productie foarte puternica: 2017 Mercedes-AMG E63 S 4MATIC+.

Zvonurile despre aceasta model au aparut in presa de specialitate inca din primavara aceasta, secretele fiind scurse atunci prin intermediul unui document din Rusia, care sugera ca super puternicul model al germanilor va avea mai multa putere decat era gandita initial.

Iata ca acum avem si confirmarea oficiala, informatiile despre noua generatie au fost dezvaluite acum de compania cu sediul in Stuttgart. Ceea ce este interesant pentru fanii inraiti este ca Mercedes-AMG E63 va fi oferit, in versiunea de top de un motor V8 de 4.0 litri care furnizeaza 612 cai putere.

Citeste continuarea articolului pe Cars.ro!

Dacia Cayenne? Nu e Porsche, e un Duster care costă de zece ori mai puțin! Modelul care i-a pus pe jar pe români. FOTO... Ține de moralitate: piese auto luate din locuri autorizate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x