Antena Căutare

Meteorologii anunță ger de -20 de grade în zilele următoare! Probleme cu geamurile înghețate? Iată soluția prin care le cureți instant

Începând de joi, meteorologii anunță o răcire accentuată a vremii, în toată tară înregistrându-se temperaturi de până la - 25 de grade Celsius. De aici, problemele legate de trafic sunt la un pas.

Începând de joi, meteorologii anunță o răcire accentuată a vremii, în toată tară înregistrându-se temperaturi de până la - 25 de grade Celsius. De aici, problemele legate de trafic sunt la un pas.

Astfel, șoferii se lovesc de dificultatea uşilor blocate de gheaţă sau, cel mai des și mai enervant aspect, prezenţa unui strat gros de zăpadă pe geamuri, relatează revista.meteo.ro.

Una dintre cele mai eficiente soluţii pentru a dezgheța geamurile mașinii este aplicarea unui strat de spray special pentru dezgheţare. În cazul în care nu dispuneţi de un asemenea spray, puteţi folosi spirt sau lichidul de parbriz special conceput pentru iarnă. După ce turnaţi lichidul peste suprafaţă îngheţată aşteptaţi câteva momente până când apucă să îşi facă efectul.

Atenţie! Nu folosiţi apă caldă când încercaţi să dezgheţaţi maşină. Riscaţi că geamurile să se spargă sau că vopseaua să sară!

După ce aţi intrat în maşină, porniţi motorul și deschideți căldura. Este recomandat să porniţi ştergătoarele doar în momentul în care parbrizul este dezgheţat complet şi curat. NU folosiţi ştergătoarele în cazul în care acestea sunt îngheţate deoarece se vor deteriora foarte uşor.

Pentru a nu întâmpina astfel de probleme trebuie doar să le ridicaţi ori să le scoateţi peste noapte.

Stii cat combustibil consuma un Bugatti Veyron?... Skoda Octavia RS primeste un facelift...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x