Antena Căutare

Nissan Micra- o mașină cu personalitate

Nissan Micra este un autoturism care a apărut în 1982, iar în acest moment a ajuns la a cincea generație. Iată ce schimbări a adus mașina de-a lungul timpului:

Nissan Micra este un autoturism care a apărut în 1982, iar în acest moment a ajuns la a cincea generație. Iată ce schimbări a adus mașina de-a lungul timpului:

Designul primei generaţii a fost un proiect realizat iniţial pentru Fiat, însă în ultima clipă constructorul italian a apelat la Giugiaro, şi aşa s-a născut Fiat Uno. Odată cu a doua generaţie, Nissan a reinventat Micra. Un model care a avut un succes uriaş, în mare şi datorită faptului că a fost produs în Anglia.

Ultima generație Nissan Micra are un design construit pe platforma V a alianţei Renault - Nissan, o platformă versatilă care este şi la baza actualei generaţii Renault Clio.

Nissan a pregătit un pachet generos de personalizare pentru noua generaţie Micra. Astfel, interiorul creşte în dimensiuni, mașina pregătind un rival puternic pentru Corsa, Polo şi Fiesta. Totul este nou în a cincea generaţie Micra, doar logo Nissan poţi spune că îţi mai aduce aminte de vechea generaţie. Poziţia la volan este joasă și sportivă.

Planşa de bord este asortată cu exteriorul, din punct de vedere cromatic, în funcţie de nivelul de echipare.

Dacă vrei să îți cumperi o mașina marca Nissan, pe Lajumate.ro ai peste 1.000 de anunțuri din care poți alege.

Primăria vrea să fluidizeze traficul din Capitală! Iată ce soluții sunt posibile... Poliţiştii au aplicat zeci de amenzi şi au întocmt 8 dosare penale, pe străzile din Bucureşti. Șoferii au fost prinși du...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x