Antena Căutare

Noul BMW Seria 5 primeste o serie de accesorii M Performance

Noul BMW Seria 5 primeste o serie de accesorii M Performance
BMW Seria 5 M Performance Parts | BMW

Constructorul german BMW tocmai a scos ambalajul unui cadou pregatit special pentru fanii brandului i pentru cei ce indragesc masinile sport. Bine, nu este chiar un cadou, pentru ca, evident, trebuie sa scoatem bani din buzunar pentru a beneficia de noutatea lor.

Dar nu va impacientati inca, de bani o sa aveti nevoie de abia in februarie 2017, pentru ca atunci va fi pus in vanzare. Sa nu va mai tinem pe jar, ca suntem siguri ca subiectul va va interesa.

Asadar, BMW a lansat o serie de accesorii M Performance pentru cel mai recent model lansat de ei, BMW Seria 5 (G30). Noua generatie a sedanului va avea o serie de imbunatatiri vizuale fabricate din fibra de carbon. Fibra de carbon este, prin urmare, materialul folosit si pentru confectionarea spoilerului din fata, dar si pentru cel din s[ate, precum si pentru pragurile laterale si eleron. Citeste contiuarea articolului pe Cars.ro!

Franta vrea sa interzica masinile cu motor diesel de la Renault si Volkswagen... Volvo S90, V90, XC90 primesc imbunatatiri pentru anul 2017...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x