Antena Căutare

Noul Dacia Duster va fi lansat în curând! Iată ce aduce în plus noul model

Dacia a depășit anul acesta pragul de 100.000 mașini vândute pe piața auto din Uniunea Europeană. Succesul va continua cu noua Dacia Duster, care va fi lansată în acest an.

Dacia a depășit anul acesta pragul de 100.000 mașini vândute pe piața auto din Uniunea Europeană. Succesul va continua cu noua Dacia Duster, care va fi lansată în acest an.

Vânzările de mașini noi din statele membre UE au urcat în primele 3 luni ale acestui an la 4,14 milioane de unități, în creștere cu 8,4% comparativ cu perioada similară a anului trecut.

Dacia a înregistrat un progres important anunțând pentru primele trei luni din 2017, livrări record de 109.000 unități, ceea ce se traduce printr-un avânt al vânzărilor solid, de 9,4%.

Este pentru prima dată când Dacia vinde peste 100.000 mașini la nivelul Uniunii Europene, într-un interval atât de scurt. Vânzările se vor menține și în următoarea perioadă, un catalizator important urmând să fie intrarea pe piață a noii generații a SUV-ului compact Duster. Noul model va fi dezvăluit în septembrie, la Salonul Auto de la Frankfurt, însă nu va ajunge în showroom-uri mai devreme de ianuarie 2018.

Din punct de vedere tehnic, Dacia Duster II va fi complet nouă, se renunță la platforma actuală, derivată din cea a modelului Logan în favoarea arhitecturii modulare CMF, partajată cu Renault Kadjar și Nissan Qashqai.

Vezi cele mai noi oferte cu mașini Dacia Duster scoase la vânzare pe CarZZ.ro, cel mai mare site de anunțuri gratuite din domeniul auto, din România.

ATENŢIE, ŞOFERI! Autorităţile au făcut anunţul! Apare o NOUĂ TAXĂ AUTO. Dacă ai o astfel de maşină, plăteşti mai mult... Acesta este cel mai puternic BMW Seria 5 cu motor diesel...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x